Nytt Spirit ute nå!

posted August 23, 2013 by admin

BQ7A4266
Foto: Bjørn Wad

I dag er den nye utgaven av Spirit på gata. Plukk opp!

I denne utgaven byr vi som alltid på en haug med gode saker. Coveret frontes av ingen ringere en Stian Blipp, og i intervjuet prater 23-åringen om alt fra beatboxing og Idol til populariteten og jenter som går bananas. Vår eminente fotograf Bjørn Wad har også tatt noen helt spektakulære bilder av Blipp. Vi ga Stian en hest og et gråtende barn (for å nevne noe) før vi nesten druknet karen. Just a normal day at the office.

Og selvsagt er det mye annet godt lesestoff. Vi sjekker skolemoten og skolegadgets, oppsummerer musikkvåren og ser fram mot musikkhøsten. Det er Frk. Fryd, kulekjører Hedvig Wessel, Arif (tidligere Phil T. Rich) og en sterk historie om Maren som nesten døde på grunn av spiseforstyrrelser. +++

Så plukk opp et eksemplar nær deg eller les magasinet ved å klikke på coveret i høyrespalten på denne siden. Uansett hva du går for, god fornøyelse.


admin

pk@chilipublications.no
Webside


Skriv en kommentar