Spillanmeldelse: Create

posted April 4, 2011 by Victor

Create_Screen

I utgangspunktet er dette spillet bygget på en god ide, og det høres kreativt og morsomt ut.

Create
Puzzle (Xbox 360-testet, PS3, Wii, PC)
Electronic Arts/EA
Karakter: 4

Du skal rett og slett løse enkle oppgaver, for eksempel å få en gjenstand fra A til B, ved å bruke fantasien og det du finner av lure gjenstander i nærmiljøet. Etter hvert som du klarer utfordringene, låser du opp bonuser og muligheter. Jo mer omfattende du gjennomfører oppgavene, jo bedre blir du belønnet. Dette er absolutt utfordrende og morsomt, og minner litt om The incredible machine. Likevel blir det av og til litt for enkelt, det er grenser for hvor mye du kan avansere. Og du må se hele frekvensen om og om igjen, hver gang du skal gjøre en liten endring. Men stort pluss for originalitet.

Kristine Storli Henningsen

Create_Cover


Victor


Webside


Skriv en kommentar